Френската къща Fragonard представи новата колекция Museum Treasures, вдъхновенa от безценните съкровища на музейните експозиции, най-вече от шедьоврите на художниците от Грас, като Жан-Оноре Фрагонар, Маргерит Жерар и Жан-Батист Малет. Новата колекция от аромати – женският Moment Vole и мъжкият Eau de Seducteur – са придружени от ароматни свещи, аромати за дома и ароматни сапуни.

Moment Vole е парфюм, подобен на „момент откраднат от вечността”. Композицията се отваря с нотки на касис, малина и виолетки, които водят до богата цветна сърцевина на дамаска роза, ирис и виолетови цветове. Хармоничният образ завършва с топла и мека амброва база. Парфюмът за жени е наличен в многократен флакон от 100 мл., при концентрация EDT.

Eau de Seducteur – това е аромат за мъже, който започва с нотки на бергамот, портокал и други цитрусови плодове. Пикантната сърцевина в композицията създават нотките на кардамон и индийско орехче, придружени от нюанси на здравец. Акорди от тонка, сандалово дърво, мускус и кедър формират основата. Парфюмът се предлага във флакон за многократна употреба от 100 мл. с концентрация EDT .