Fountain Of Roses от Tru Blooms

0
49

Чикагската фирма, създател на парфюмерийни марки, Tru Fragrances, представи своя нов аромат Tru Blooms Fountain of Roses. Това е лимитирана серия – вторият аромат от уникалната серия Tru Blooms. Цветята и растенията, влизащи в състава на тази органична композиция, са отглеждани от гражданите в обществените градини и паркове на Чикаго.

Мисията на проектът Tru Blooms е да краси обществените пространства, да благоустроява града, да подкрепя местните организации с нестопанска цел и да създава работни места за жителите на Чикаго. Fountain Of Roses е вторият аромат от серията, след миналогодишния Tru Blooms Chicago.

Създаден в сътрудничество със Stephanie Hakes, парфюмерист от Ungerer&Company, Tru Blooms Fountain of Roses представлява прозрачна вода (Eau de Parfum), която се състои от натурални етерични масла и есенции от розов здравец, пачули, роза и лавандула. Ароматът е в ограничен тираж и идва, за да замени миналогодишното издание Tru Blooms Chicago.

Резултатът от работата ни през 2013 г. рязко се различава от миналогодишния, но като преди олицетворява всичко, което обичаме в Чикаго. Tru Blooms Fountain of Roses е топъл, но изискан, привлекателен, елегантен и много приятен за носа аромат.” – казва генералният директор и собственик на Tru Fragrance, Monte Henige.

TRU BLOOMS

Tru Blooms е съвместен проект на Tru Fragrance, управата на  град Чикаго и няколко организации с нестопанска цел и общности. Цветята и растенията за новия аромат са отглеждани през 2013 г. в 27 обществени паркове и градини, осигурявайки специализирано обучение на повече от 150 работници и създавайки около 60 работни нови места. Местните доброволци и фермери са наети от нестопанските организации (НПО), включително Chicago Park District, Chicago Botanic Garden, Growing Power, Growing Home, NeighborSpace и Whitney Young High School.

Tru Blooms Fountain of Roses се предлага във флакони от 50 мл. на цена 42 долара.