парфюм Flora Nymphea

Всяка жена трябва да притежава свое ключово ухание! Аз имам няколко, но в този момент от живота ми, има едно, което е скъпо на сърцето ми – това е моята Flora Nymphea. Тя е вълшебен аромат от красивата линия Aqua Allegoria на Guerlain.

Guerlain е една от най-старите парфюмни къщи и несъмнено е една от най-изисканите. Кралската парфюмерия от 1800 г. Guerlain , харесвана от Наполеон, императрица Евгения и кралица Виктория, не пести разходи по създаването на най-красивите аромати в света. Повечето парфюми Guerlain са дълбоки, богати, сложни и загадъчни, но ароматите в Aqua Allegoria представят невинната и естествената природа на жената, което е пример за качество и класа.

Всички аромати от тази линия са вдъхновени от природата и разполагат с прости и минималистични нотки на цветя, билки и плодове, които може да се намерят в една вълшебна градина!

Парфюмът Flora Nymphea е композиран около цвят на портокал и мед. Сладката симфония на пролетно блаженство  ни пренася на крилете на пчелите в приказна градина. Това е един от най-уникалните и вдъхновяващи аромати. Не можем да открием много примери за използването на мед като основен аромат, а ако това се случи ароматът е доста изкуствен, прекалено сладък или восъчен. Медната нотка в парфюма Flora Nymphea ухае така сякаш е била затоплена от лятното слънце. Комбиниран с дървесни нотки и чувствен мускус, медният тон  е напълно завладяващ.

Свежи цветя от портокалов цвят и люляк допълват топлите дървесно-медни нотки. Двата флорални мотива добавят зелен елемент в аромата,  те са като глътка свеж въздух сред обгръщащия мед .

Flora Nymphea е блян за наслада, безкраен танц на деликатни флорални нотки и нажежена сладост, усещаща се като слънчева прегръдка. Flora Nymphea е с характер на вълшебен копнеж, сънуващ сладки сънища, играещ в природата, мимолетно прескачащ от едно цвете на живота към следващото, винаги се основаващ се на добротата и топлината. Не можем да не се усмихнем, когато Flora Nymphea пърха в стаята.