Euphoria EDT от Calvin Klein

0
90

Наскоро разбрах, че моите вкусове все пак се променят с годините… Когато се появи този парфюм на Калвин Клайн, не бях впечатлена кой знае колко. Стори ми се груб и тежък и дори не можех да си представя да го използвам! Но с времето вкусове се променят и тази есен ми се прииска да се облека в Euphoria.

Продавайки компанията си през 2005 г., Calvin Klein реши да си почине и да се сдобие с нови, ярки впечатления като се впусна в пътешествия. Той посети Китай, Корея, загадъчната Монголия и древен Тибет. Цялото очарование и загадъчност на Изтока се изля в неговия парфюм – Euphoria. Този аромат обгръща всяка жена в незабравим шлейф и придава топлината на азиатските спа камъни.

Калвин Клайн ни кани да се потопим в атмосфера на еуфория – от живота, от любовта, от щастието. Неговият парфюм Euphoria е предназначен за жени, които знаят как да ценят живота и да му се наслаждават. За тях нищо не е невъзможно, всичко им е достъпно, техните желания се осъществяват. Парфюмът е създаден от парфюмериста Ан Готлиб (Ann Gottlieb). Започва с нотки на нар, японска райска ябълка и зелени подправки. Сърцето на аромата се разкрива с цвят лотос, черна орхидея и магнолия. Базовите нотки са амбра, черна теменужка, сметанов акорд и махагон.

Усещайки този аромат, аз отново осъзнах, че е точно това, което ми трябва за края на есента и за среща на зимата. Точно в изпълнение EDP, богат, но не и вулгарен, истина е, че тук е важна мярката – този парфюм трябва да се носи внимателно дозиран. Парфюмът няма да задоволи всеки вкус, но всяка жена, която го облече ще го разбере и ще се почувства като кралица. Той е дързък, чаровен, секси и загадъчен. Парфюм, който поражда ураган от чувства, обвива с топла нежност и ласка, за мен е невероятно вълнуващ и чувствен, мистериозен и съблазнителен. В него аз наистина се чувствам елегантна, възбуждаща желание и притегляща погледите на околните. Именно този парфюм завършва моят есенен образ.

Така аз асоциирам Euphoria на Calvin Klein, не много бляскав, не много капризен, но без съмнение женствен…