Колекцията от аромати на Givenchy включва любимия женски парфюм Dahlia Noir, излязъл през 2011 г. с ексклузивно дизайнерско оформление. Парфюми на Givenchy са адресирани към представителките на нежния пол и подчертават тяхната елегантност и аристократичен шик. Първият аромат, наречен Dahlia Noir Le Bal Eau de Parfum, е с концентрация парфюмна вода. Другият нов продукт, наречен Dahlia Noir Le Bal, е представени под формата на тоалетна вода.

Dahlia Noir Le Bal Eau de Parfum

Изисканата композиция се отличава с изтънчено и многостранно звучене на цветна мелодия, в която доминират нотките на нежна роза. Леките цветни акценти се допълват от наситени дървесни, благородни пудрови, ярки цитрусови и освежаващи акорди. Авторите сасъздали очарователен букет, в който се преплитат нюанси на роза и ирис, зърна тонка и сандалово дърво, ванилия и цитруси, пачули и мимози.

Dahlia Noir Le Bal Eau de Toilette

Този аромат е събрал в себе си меки пудрови и чувствени мускусни акценти, допълнени от интересна смесица от нежността на розови и топлината на кехлибарени акорди, сладостта на ванилията и яркостта на цитрусовите нотки. Формулата на ароматната композиция е събрала нюансите на нежна роза и сочен лимон, благородно сандалово дърво и чувствен мускус, прохладна амбра и сладка ванилия, узрели праскови и пикантен розов пипер.

Дизайнерите са украсили величественият флакон с орнаменти, изпълнени в меки розови тонове. В разгъната форма опаковката на това изключително издание на Givenchy напомня едновременно на венчелистчета на черна далия и на гънките на луксозна рокля висша мода.

Тези парфюми на Живанши се предлагат във флакони 75 мл.