Eau Des Jardins – свеж парфюм от Clarins

Вдишайте аромата и ще усетите бодрост и свежест! Аз усетих този парфюм на една моя приятелка и се влюбих в него от пръв поглед!

Дълго време търсех свеж парфюм с мъжествени нотки. За разлика от други популярни свежи аромати, които си приличат по един или друг начин, този аромат не е банален. Представят го като перфектният парфюм за лятото и жегите, но аз мисля, че е идеален и за хладното време. Изкарах зимата със 100 мл Eau Des Jardins от Clarins и съм се заредила с още 100. Лично за мен парфюмът е подходящ не само за всеки сезон на годината, но и за всички случаи: всекидневен, за офиса, за романтична среща, за разходка през деня, за коктейл с приятели, а дори и за да се удължи усещането за чистота след душ!

Комбинацията от лимон, грейпфрут, бергамот, портокал, мента, диви рози, кедър и пачули спечели сърцето ми и смятам, че е за дълго време…!

Този парфюм от Clarins представлява комбинация от етерични масла и растителни екстракти и носи ползите на аромо- и фитотерапията. Производителят обещава да се грижи за красотата на кожата ви и да я хидратира с помощта на полезните свойства на екстрактите от планински ясен, бук и касис. По този въпрос, аз лично не мога да кажа нищо, защото чувствителната ми кожа изисква ежедневни грижи с употреба на кремове от главата до петите.

Гарантирам ви, че свежестта на пресни плодови нотки ще ви очарова, а кедровите нотки ще придадат усещане за комфорт.

Eau Des Jardins притежава невероятен, лек, ненатрапчив аромат, като на истински градински букет! Това е един от тези аромати, за които казват „мирише на теб„.

Парфюмът е доста траен. Няма да се носи от вас на километър разстояние, но ако размахате косата си ще се почувства приятния шлейф.

Обичам продуктите на Clarins съм доволна, че и парфюмната линия ми допадна много.