парфюм Eau de Sisley 3

Компанията SISLEY е една от малкото семейни фирми на съвременния пазар на парфюми. Основател на традицията е френският аристократ, граф Гиойм д’Орнано (Gioym d’Ornano), напуснал дипломатическата си кариера, за да създава аромати за Коти и Петижан (Coty и Petitjean). Неговите синове Юбер и Мишел през 1976 г. създават компанията SISLEY, специализирана за фитокозметика. Заедно с Юбер работи неговата съпруга – Изабела, която съвременниците смятат за една от най-елегантните жени в света. Днес SISLEY произвежда истински аристократични парфюми, които успяват да спечелят фенове сред тези, които разбират от красота.

За производството на своите парфюмни шедьоври SISLEY използва само растителни съставки. Това са екстракти от естествени билки и ароматни масла, които са изследвани в лабораторията на компанията преди употреба. Затова парфюмите SISLEY са леки и игриви, като самата природа.

Френската компания SISLEY създава истински шедьоври, които са съчетани с ритъма на големите градове и стила на висшата мода. Парфюмите на SISLEY отличават с тяхната яркост, елегантност, стил, но също така те могат да бъдат игриви и пълни с положителна енергия. Тези аромати са изпълнени с поезия и трепет. Те са винаги различни като живота ни.

Eau de Sisley 3 – смела и провокативна тоалетна вода със своенравен и непредсказуем характер.

Ароматът се разкрива с цитрусови нотки: бергамот, мандарина, горчив грейпфрут и лимон. В сърцевината се отварят чувствени нотки на лилав джинджифил, османтус, праскова и кайсия. Шлейфът е изтъкан от пачули и ветивер, тамян, ванилия и мускус.

Парфюмът вдъхновява и провокира. Eau de Sisley 3 с елегантната си разкриваща се горчивина звучи хипнотизиращо и влудяващо. По мое мнение третата интерпретация е короната на колекцията. Уникалният букет на парфюмната серия завършва линията и придава цялостно, ярко и дълбоко релефно изображение. Тоалетната вода Eau de Sisley 3 дава уникалност и оригиналност. В този аромат аз се чувствам прекрасно.

Както пише производителят: “Това е рокля с дълбоко деколте и алени рубинени отблясъци„. За този френски парфюм ми импонира (както образът на Кийра Найтли е присвоен за Chanel) рокля с дълбок прорез на гърба, за брилянтна романтична вечер. Но този аромат спокойно може да се използва и сутрин. Той е толкова сложен и дълготраен, че първо ще бъде закачлив цитрусов коктейл, а вечер ще се чувстват кулминацията в шлейфа на джинджифила и бергамота. Това е облекло за съблазняване, тази рокля се носи само за това да бъде свалена…

Флаконът е минималистичен, но с място за въображението: обикновена стъклена бутилка с необичайна форма на капачката. Забелязах, че флаконът така пречупва светлината, така че да не се вижда тръбичката на пулверизатора.

Някои наричат тези парфюми унисекс. Това е спорно според мен. Може би аз имам женствена химия на кожата и обоняние, така че абсолютно не мога да си представя тези аромати за мъже, освен, може би много малко Eau de Sisley 2. Производителят все още позволява да се смесват ароматите, за да създадем своя собствена уникалена композиция – аз съм готова да го повярвам. Ароматите са свързани и се съчетават много добре заедно.

Тези аромати се открояват сред Gucci, Dior, Hugo Boss и D&G… Който иска такъв аромат, че да не е като на другите, да заповяда да си купи Sisley. Eau de Sisley се търси от жени, които декларират своята индивидуалност. Този парфюм придава усещане за елегантност, лукс и собствена неотразимост.

За себе си дори мога да кажа, че намирам Eau de Sisley 1 като цветно-бонбонения период в една връзка, когато само загатваш на обожателя си за своите прелести, всичко е толкова мистериозно и непознато. Аромат номер 2, Eau de Sisley 2 – това е тихо безопасно пристанище, когато любимия вече е твой, а ти си толкова надеждна и вярна. Е, номер 3 – това е, когато всичко вече е ясно, че сте заедно, че това е завинаги, това е любов…, но желанието да изненадваш е все така силно.