В активите на френската парфюмерийна къща Esprit de Versailles се добавиха два нови аромата. Първият парфюм е предназначен за волевите и мъжествени представители на силния пол. Той носи името Le Marquis. Вторият аромат е дамски – нарича се La Marquise. И двата аромата са олицетворение на нежното и ярко изражение на френското изкуство в историята на Франция, а именно в лицето на Версайския дворец. Луксът и елегантността на царския дворец на Франция, подчертан чрез пищните градини, в съчетание с оригинална архитектура.

Новите продукти са с високо качество на изпълнение и са предназначени за хора, умеещи да ценят художествената парфюмерия и съпътстващите я аромати, създадени от това изкуство. В основата на аромата е поставения акцент върху съблазняването и искрата на страстта.

La Marquis Esprit de Versailles

Ароматът Le Marquis представлява парфюм, в който са ярко изразени топлите акорди на кехлибар и фини плодови оттенъци. Основните нотки на тази освежаваща композиция стават ароматните подправки, мускус, цитрус, допълнени с акценти на умерени зелени нюанси. Този ефирен парфюм, съдържа топли кехлибарени акценти и фини плодови нотки.

Във връхните акорди на аромата се преплитат бергамот, здравец и ябълка. Средните нотки са изпълнени с акценти от лавандула, портокалов цвят и градински чай. В края на деня парфюмът придобива нюанси на мускус, кехлибар и листа пачули.

La Marquise Esprit de Versailles

Женският цветно-дървесен парфюм La Marquise е пълен с изразителни пикантни нотки, които се превръщат в отражение на съвременната романтика. Основните акорди на този букет са богатите флорални нотки, допълнени от мускусни и изразителни дървесни акценти, комбинирани в съчетанието на ароматна пудра и цитрусови плодове.

Връхните нотки на състава са представени чрез комбинацията на розов пипер, фрезия и бергамот. След известно време, ароматът се изпълва с лекота и нежно звучене на жасмин, виолетки и роза. Шлейф от светло дърво, бял мускус, бобова тонка, розов пипер, фрезия и бергамот завършват букета от нюанси.

Парфюмът се предлага в обем 50 и 100 мл. Дамският парфюм е с концентрация ЕDP, а мъжкия – тоалетна вода.