Водещият търговец на дребно в Европа в сектора на козметиката и парфюмите DOUGLAS има около 1500 магазина в 19 страни и 15 000 служители. Марката DOUGLAS наистина е синоним на думата “парфюмерия”. Много хора пазаруват в магазините за козметика и парфюмерия DOUGLAS и повече от 12 милиона души по света са притежателите на карти за лоялност.

Дъглас определя ритъма на пазара на луксозни козметични продукти, подкрепя иновациите в областта на пазаруването и услугите с усещане за лукс. Веригата предлага вълнуваща и достъпна парфюмерия с набор от над 35 000 продукта от луксозни марки, които са представени изключително в Дъглас. Търговецът предлага широка гама козметични продукти и парфюми, множество услуги за купувачите, например, определяне на особеностите и индивидуалния оттенък на кожата, избор на козметика за грим и много други. Добре обучен персонал ви отвежда в един свят на красота, който може да се открие в повече от 400 магазина в Германия.

Представяйки се като партньор в света на красотата, Дъглас помага на клиентите да разгледат всички аспекти на индивидуалната си красота. Douglas е най-добрият избор сред многото варианти на продукти, това е чувствен свят на открития.

Невероятни продукти са представени в бутика на Guerlain в Берлин, Франкфурт, Мюнхен и Дюселдорф. Пред клиентите се открива един перфектен свят с уникални продукти (някои аромати са пуснати в лимитирани количества – до 50 флакона). Други са представени в бутиците на Dior и Chanel в Дюселдорф и могат да се намерят само в магазините от веригата Дъглас.

DOUGLAS – това е и мъжки свят на красотата

Douglas представя и цяла вселена от мъжки аромати и козметични средства. Във Франкфурт се намира най-големият магазин Douglas в Европа, в който има обособена зала за мъже. Това е впечатляващ свят на красотата с 5 магазина за луксозни стоки на повече от 3 000 кв.м. площ. Има обособени зона BOSS, предлагаща продукти BOSS Collectors Edition, зона ARMANI Beauty Counter предлагаща разнообразие от аромати за мъже, а също и зоната Douglas Gentleman предлага комфортна почивка между пазаруванията.

Един от компонентите на красотата е косата. В 14 шоурума Douglas, разположени в магазините в цяла Германия, експерти ще направят професионална прическа, стайлинг, оцветяване и други процедури, използващи най-високото качество на продуктите за грижа за косата.