Мъжкият и дамски аромати от линията Dolce&Gabbana, The One, излезе с нов дизайн. И двете издания са лимитирана серия и са предназначен предимно за коледни подаръци. Не случайно са избрани празничните златни и сребърни цветове. Самите композиции и в двата случая остават същите.

Ароматът за мъже Dolce&Gabbana, The One for men, среща енергичното съзвучие на цитруси и подправки (босилек и кориандър). Разкривайки се, композицията се обогатява с кардамон и изгарящ джинджифил в съчетание с нероли. Мъжествената база обединява кедър, кехлибар и тютюн. Именно кехлибарено-тютюневият акорд звуци в тази мелодия особено ясно, придавайки особен ориенталски тон.

Изданието се нарича Dolce and Gabbana The One Platinum Limited Edition, концентрация – тоалетна вода, обемът на флакона – 50 и 100 мл.

Представеният от Долче и Габана парфюм за жени излязоха под името The One Gold Limited Edition, а ароматът също остава непроменен. В началото са сочните, екзотични плодови тонове на личи и праскова в съчетание с бергамот и мандарина.

Ароматът на лилия (сорт „Мадона”) се преплита с жасмин, момина сълза и слива, а за фон са избрани кехлибар, ванилия и мускус. Концентрацията е парфюмна вода (Eau de Parfum), обем – 50 и 75 мл.