Днес, за да бъде човек успешен и уважаван, само един талант не е достатъчен. Необходимо е да си създаде уникален образ, който ще подчертае неговата солидност, увереност в действията и готовност да завладява нови хоризонти. Важни елементи на този образ са детайли като часовниците и парфюмите. Именно те са в състояние идеално да подчертаят положителните страни на своя собственик, като го правят да изглежда по-решителен и успешен.

Какво определя образа на мъжа?

Много обществени личности, близки до модата хора и критици са в противоречие кое по-точно определя образа на човек: парфюма или часовника? Разбира се, голяма част от тях вярват, че ароматите помагат на собственика им да се отвори, да подчертае положителните аспекти на своя характер, като заяви един изключителен стил. Парфюмът прави мъжа по-интересен за противоположния пол, придава му усещане за уникалност, оригиналност и добър вкус.

За съжаление, ефектът на аромата може бързо да се разтвори във въздуха и аурата създадена с негова помощ да се разсее. Ето защо, повечето експерти са убедени, че единствено аксесоарите могат да придадат на човек съвременен стил, който го прави по-убедителен и будещ възхищение у околните.

Специално място сред аксесоарите заемат ръчните часовници. Тяхното значение в развитието и изграждането на образа на съвременния човек не може да се отрече. Именно на часовниците се гледа благосклонно, независимо дали са на изящна женска ръка или на силна мъжка китка. Те великолепно подчертават стила, прекрасното чувство за такт на собственика и желанието му да се откроява от множеството. Луксозните маркови часовници не само помагат на човек винаги да е в крак с точното време, но също така заявяват на света неговия статут, успех и високо положение в обществото.

Изборът на стилните и модерни хора

За да се чувства човек наистина стилен, трябва да си купи оригинален часовник и да избегне покупката на евтини, нискокачествени копия. Сред най-популярните в света аксесоари първенството заслужено принадлежи на швейцарските часовници. Повече от век те радват собствениците си с неизменните традиции на швейцарското часовникарско майсторство, разнообразие от модели и фин усет за стил, винаги свежи и актуални. Швейцарските часовници са изборът на смелите, ориентирани към бъдещето, успеха и знаещите собствената си стойност хора, които не са свикнали да пестят за имиджа си, знаят реалната цена на времето и ценят истинското качество.

Ясно е, че в идеалния случай, за цялостен имидж са необходими и часовник, и парфюм. Затова при избор на аксесоари и парфюм трябва да се подхожда с цялата сериозност на процеса и да има стремеж за хармоничната им комбинация. И в света на аксесоарите има мода, така че преди покупката им е препоръчително да се проучат основните тенденции, за се сдобием с наистина модерен, стилен и актуален модел. Успехът зависи от избора, а най-добрия избор – това е оригинален ръчен часовник.