През 2013 г. италианската къща Prada пусна ефирен, нежен сливов аромат Candy L’Eau с леко кисели и пикантни акорди в ключовите нотки на композицията. Автор на карамелено-цитрусовата композиция, както и на класическия гурме аромат Candy 2011 е талантливият немски парфюмерист Даниела Андриер (Daniela Andrier), чиито благоуханни шедьоври имат особено място сред истинските фенове на парфюмите.

Aроматният букет Candy L’Eau е съставен от леки италиански цитрусови нотки, разтварящи се в карамел, подправен с вкус на сладък грах и топъл аромат на мускус. Нотките в композицията от първия до последния акорд звучат балансирано, нежно и женствено, обещавайки да подарят на своята притежателка незабравими моменти изпълнени с щастие и хармония.

Отличаващият се с гурме докосване карамел и пикантната горчивина в сърцето на Prada Candy L’Eau са затворени в елегантен и лъскав флакон, който крие жизнерадостния бонбонен аромат и ще се хареса на всички фенове на класическия аромат Prada и на любителите на нотките на сладкиши в парфюмите.

Най-доброто време на годината да се запознаем с Prada Candy L’Eau – това е златната, прохладна есен. Тогава ароматът на суха, тръпчива и леко влажна зеленина се допълва от лекият воал на карамеленото очарование на парфюма. Сладко-пудровият карамел в ореол от цитрусови нотки с елегантен щрих ще подчертае вашата привлекателност, заявявайки за себе си уверено и сдържано, но разпознаваемо.