Бритни Спиърс Fantasy

Преди десет години поп певица Бритни Спиърс за първи път излезе на пазара с очарователното ароматно издание „Curious”. Въпреки това, нейният най-известен аромат, а може би най-популярен парфюм от знаменитостите в света е „Fantasy”, представен през 2005 година. Именно с неговата ароматна формула звездата реши да отпразнува десетата годишнина на своята парфюмна линия.

Ароматната композиция „Фантазия” (Fantasy) представлява нежен, плодов коктейл, който започва с нотки на личи, обвит със свежестта на киви и дюля. Сърцето на парфюмната композиция постепенно се запълва с флорални акорди на жасмин, орхидея и сладък бял шоколад. Базата е основана на мускус, съчетан с ирис и дървесни нотки.

Новото празнично издание, получило тематичното име „Fantasy Anniversary Edition”, представлява обновен флакон, който е пълен с толкова популярния аромат на оригинала „Fantasy” от 2005 година. Новият флакон е направен в стилен черен цвят и е украсен с обръщения от вида „Ти си моето вдъхновение“, „10 прегръдки и целувки” и „На моите ароматни фенове за десетилетие любов”. На картонената опаковка са допълнени имената на най-големите фенове на певицата. Спиърс пусна и 100 лично подписани флакона.