Andrea Maack Coven парфю,

В колекцията на бранда Andrea Maack, чийто собственик е известната дизайнерка и художничка Andrea Maack, се появи нов парфюм, който получава названието Coven. Той прекрасно допълва образа, както на мъжете, така и на жените. Тази композиция е седма по ред в активите на марката. Посветен е на свръхестественото, вдъхновен от извънземни и мистериозни сили.

Coven – това е аромат, който може да се сравни с едно мистично пътешествие по тъмните коридори на неизвестността. Основната тема на този парфюм представлява магическа тайнственост и фолклор на тайни, вълшебни и очарователни гори. Композицията е вдъхновена, както и предходните аромати, на базата на нейните прекрасни картини. Като резултат, дизайнът на опаковката е същият като самите картини, на база на които е разработен аромата.

Парфюмът е отражение на вълнуващ и невероятно вълшебен свят. В драматичния, съблазнителен и силен аромат се преплитат дълбочината на акордите от горски билки, зелени и меки изразителни нюанси на подправки. Като завършеност на композицията се получава загадъчен и тъмен нюанс, в който се усеща атмосферата на нощната гора.

Ароматът Coven може да се намери в големите магазини в 50 мл. шишенца, които са в концентрация EDT.