Bleecker Street от Bond No 9 – американската мечта

0
37

Унисекс парфюмът Bleecker Street носи яркият и предизвикателно-непонятен аромат на модерния район на Ню Йорк. Това е парфюм за ценители. Bleecker Street е продукт на американската модната къща Bond No.9 от 2005 година. Парфюмът е творение на парфюмериста Дейвид Апел във формата на парфюмна вода. Принадлежи към семейството на унисекс и ориентаско-дървесните аромати.

Нотките са виолетови листа, боровинки, мащерка, кедър, жасмин, канела, дъбов мъх, кожа, пачули, амбра и ванилия.

Това е точно моят Бонд – дързък, независим, свеж, с леки тревни нюанси. Апетитното звучене на ванилов карамел и скъп мек велур спечели сърцето ми. Парфюм с уникален стил и шик. В описанието често се споменава, че това е ароматът на сладкарница Magnolia, която стана световно известна благодарение на сериала “Сексът и градът”. Аз не знам как мирише в тези сладкарници, но парфюмът ухае много, много апетитно. Въпреки това, аз не искам да изям себе си, а да се напръскам с този парфюм и… напред към пазаруването с приятелките ми, точно като четворката от гореспоменатия филм. А след това всички заедно, щастливи и весели, уморени от пазаруването, да отседнем в уютно кафене и да пием горещо греяно вино с канела. Точно това настроение носи Bleecker Street на Bond No 9…

Ароматът е много приятен за мъжете, съпругът ми е очарован, когато нося този парфюм. Освен това този парфюм, както и повечето на Бонд, притежава едно невероятно качество – той е толкова траен, че издържа цяло денонощие. Ако го пръскате на косата, спокойно може да не го ползвате три или четири дни, дори ако миете косата си всеки ден. Бонд имат много ярки, весели флакони. Те са доста големи, затова едва ли са удобни за чанти, но този парфюм не изисква подновяване през деня. Ако се напръскате сутрин, вечерта ще ухаете все така силно.