Balmain Silk Perfume – парфюм за коса

Луксозната къща Balmain се представя на пазара с линията грижа за косата и кожата, основана на арганово масло, смятано за една от най-популярните съставки на днешния ден. Косата има уникалната функция да поглъща молекулите на различни миризми и за разлика от кожата те се освобождават от нея само по време на миене.

Иновативният продукт Silk Perfume или „копринен парфюм” е специално проектиран, за да направи косата копринена и да я изпълни с приятен аромат. Освен сложните и малко известни съставки, той съдържа масло от жожоба, бадеми и парфюм.

Момичето Balmain е олицетворение на всичко френско – безстрашно чувство за мода, готовност да се забавлява по всяко време на деня или през нощта, но най-важното – сензационна коса.

Каква е тайната им?

Коприненият парфюм се пръска върху косата. Богат на копринени протеини в комбинация с аргановото масло, те изглаждат и овлажняват сухата коса, оставяйки я копринено лъскава, и разбира се, обвита със загадъчно женствено ухание.

Преди време, за да постигнат този ефект, жените са украсявали косите си с цветя или са използвали ароматни масла, които вече излизат от мода, но сега се предлага под формата на парфюм за коса достъпен на цена от 35 евро за 200 мл.