Baiser Volé Essence de Parfum – новата версия от CartierBaiser Volé Essence de Parfum – новата версия от Cartier

Френската къща Cartier представи новата версия на оригиналния си аромат Baiser Vole. Създател на тази композиция Baiser Vole Essence de Parfum става парфюмерийна къща Laurent. От пръв поглед се разбира, че почитателите на белоснежната и царствена лилия ще бъдат заинтригувани от този нов аромат.

Парфюмеристката Matilde Laurent обяснява, че тя изгражда формулата на аромата около чашка с цветя, за да може да долови мекия и чувствен аромат. Действително, първоначалното обонятелно впечатление се получава хипер-реалистично.

Laurent казва, че в новата версия на парфюма Baiser Vole женствената лилия се появява в пълен блясък. Това е много нежен, дълбок и съблазнителен аромат, който се чувства така, сякаш носът се докосва до сърцето на бялата лилия. Разтворените цветчета предлагат своя чувствен аромат, смесен със семена от бобови растения и ванилови шушулки.

Парфюмът на Картие е наситен на емоции и посветен на страстните цветя, оставащи след себе си продължителна следа. Той се явява въплъщение на чувствената, сладка и кремообразна лилия. В центъра на шишенцето със златисти отражения са изваяни венчелистчета. Флаконът се предлага в обем 40 мл. на цена 80 евро.