Колекцията на известната марка за козметика и парфюми „Ейвън” има ново попълнение. Във връзка с предстоящите празници компанията работи активно за представянето на новите аромати. Последни новости са три композиции: Treselle 2013, Mesmerize for Her 2013 и Soft Musk 2013. Всеки един от новите продукти е ново издание на вече съществуващите аромати Treselle, Mesmerize for Her и Soft Musk. Всичките три парфюма са предназначени за изящни и елегантни жени.

Флаконите, в които са поставени букетите имат форма на звезда. Колекцията е с лимитиран тираж и вече може да се намери в най-новия каталог на Avon. Тези парфюми могат да бъдат поръчани още в следващия месец.

Композицията Treselle 2013 има женствено цветно ухание, в което се чувстват пудрови оттенъци. В букета се сливат акценти на абсолют жасмин и скъпоценните флорални нотки на ирис, основата на парфюма.

Ароматът Mesmerize for Her 2013 е изпълнен с чувствен, богат, съблазнителен дървесно-цветен мирис. Композицията включва нюанси на сандалово дърво, кориандър и цветове жасмин.

Soft Musk 2013 е композиция, която притежава топъл, лек, цветен аромат. Тя отразява атмосфера на комфорт и уют. Основните компоненти, включени в букета, са топъл мускус, акценти жасмин и роза.

Всеки от флаконите е в обем от 50 мл. Композицията Treselle 2013 е в концентрация на парфюмна вода. Букетите Mesmerize for Her 2013 и Soft Musk 2013 са представени е концентрация на одеколон.