Кой би си помислил, че на вид лекомислен и абсурдно импулсивният милиардер Доналд Тръмп, ще се окаже всестранна личност, щедро надарена с много таланти. Включително и с предприемачески талант в парфюмерийната индустрията.

Парфюмите на Доналд Тръмп

Дебютният парфюм на Доналд Тръмп, кръстен на самият милиардер, излиза през 2004 година. Флаконът с мъжки аромат е с формата на една от най-известните сгради, собственост на Тръмп. Огледалният небостъргач има оригинална зигзагообразна фасада, в чиито краищата се пречупват слънчевите лъчи. Ароматната дървесна композиция е създадена със съдействието на Estee Lauder Aramis. Парфюмът Donald Trump е харизматичен, силен и буен, както своя прототип, настойчиво устремен към целта си. Букетът е построен от комбинация от нотки на мента, хвойна, краставици, пипер, пачули, ветивер и дървесни тонове.

През 2012 г. Тръмп отново се пробва в бизнеса със Success. Според вицепрезидентът на Five Star Fragrance Company, парфюмът олицетворява луксозния начин на живот, жаждата за успех. Вдъхновяващата композиция започва със смес от свежа хвойна и замразена червена боровинка, полирани с тонове от кориандър. Постепенно началните нотки на акордите се заменят с пресни бамбукови листа и здравец, замразен джинджифил, следвани от богати нюанси на ветивер, тонка, мускус и бреза. Тоалетната вода Success на Доналд Тръмп печели международния пазар и открива своите почитатели.

В началото на 2015 г. излиза третия парфюм на Тръмп, наречен Empire by Trump (Империята на Тръмп). Според милиардера, този динамичен аромат е създаден за тези, които се стремят да създадат своя собствена империя чрез лични постижения и заслуги.

Парфюм empire trump

Какво трябва да се очаква от тази гурме композиция?

Empire by Trum обещава силен старт с отчетливи нотки на мента, силен чай и нюанси на сочни ябълки. Сърцето на аромата разкрива танго от оранжеви цветя и жасмин с екзотичните нотки на тонка. Шлейфът е изпълнен с топъл кехлибар и съблазнителни мускусни акорди.

Парфюмите Donald Trump, Donald Trump Succes и Donald Trump Empire имат съвсем демократични цени.

1 КОМЕНТАР