Какви асоциации предизвиква у вас името на остров Ибиса?

Със сигурност повечето хора свързват този остров с необуздана радост, истинска и пълна свобода. Към Ибиса всяка година се отправят любителите на клубните партита, феновете на най-популярните диджеи и знаменитости. За творческите личности, включително и за парфюмеристите, Ибиса е източник на вдъхновение и нови идеи. Именно от този остров много парфюмеристи излизат с нови композиции, а някои дори посвещават своите парфюми на него.

Ibiza Buzz Memo

Ibiza Buzz (Memo)Ibiza Buzz Memo перфектно предава спокойната и очарователна обстановка на Ибиса. Парфюмът дава усещане, като че ли се връщате у дома от шумно парти по летен път, обграден от цъфтящи полета. Такава разходка напомня на прекрасната вълна от горчивината на смокинови листа, които перфектно се сливат с други очарователни нотки.

Gathy Guetta Ibiza

Gathy Guetta IbizaНа Ибиса е посветен и парфюмът Gathy Guetta Ibiza. Този чувствен, цветно-ориенталски аромат създава атмосфера на огнените танци и партитата на този необикновен остров. Всички хора се събират тук, за да се радват на живота, да се наслаждават на топлия климат, танци и забавления. Именно на този остров се сбъдват всички мечти!

Moon Sparkle for Men

Moon Sparkle for men от EscadaИма и парфюми за мъже, напомнящи на остров Ибиса. Например, Moon Sparkle for Men от Escada, по-подходящ за вечерта. Никое момиче не може да устои на очарователен мъж с този секси аромат. Този парфюм призовава към флирт, към насладата на красотата на вечерния плаж, дискотеките и шумните компании.

Mandarina

Mandarina от Campos de IbizaДруг характер притежава парфюмът Mandarina от Campos de Ibiza. Този унисекс парфюм с дървесни и зелени нюанси е посветен на различен аспект от живота на Ибиса. Тишината и спокойствието, които понякога обгръщат острова, са въплътени в нотките на тази композиция. A ароматна свещ в тази серия ще пресъздаде в дома ви истинското настроението на острова, предразполагайки към почивка, забавление и свобода.