J’Adore Voile de Parfum

Парфюмът е заявен като мускусно-пудрово-цветен, който като нежен воал обвива кожата на жената, създавайки аура на съблазнителна женственост.

Композицията се отваря с връхни нотки на маслодайна роза от Турция и България. В сърцевината царства абсолют на пудров ирис от Тоскана. Пудровият флорален характер на композицията се подчертава още по-силно от базата, основана на бял мускус.

Флаконът на новото издание има същата форма като своя предшественик, но е снабден с нов пулверизатор, който създава облак от аромат, когато се натисне. J’Adore Voile de Parfum се предлага в обеми от 75 и 125 мл. в концентрация Eau de Toilette.

Новият продукт, разбира се, трябва да се купи и … да ви разочарова. Освен с новия пулверизатор (наистина е удоволствие да се ползва) новият парфюм няма с какво да ви очарова. Единствено аромат на дамаска роза… и въобще… само три нотки в пирамидата му… Може да се купи за декорация на тоалетната масичка… Трайността му е около три часа.

J’Adore L’Or Dior

J’Adore L’Or Dior е парфюм за жени, който принадлежи към групата на ориенталските цветни аромати. Този аромат, J’Adore L’Or Dior е издаден през 2010 година. Парфюмер е Франсоа Демаши (Francois Demachy). Връхни нотки: жасмин и роза, средни нотки са тонка и ванилия, базисни нотки: френски лабданум, пачули и амбра.

Композицията на парфюма със сигурност е интересна, уникална, сложна, интензивна и цветна с ориенталски контур. Тя очарова със скъпоценен букет, съдържа нотки, които звучат разкошно, ярко, смело, и с тях се чувстваш красива дама, точно като тези от висшето общество.

И може да се каже накратко: сладко опияняващ аромат, със секси привличане на мъжките възхитени погледи и завистта на другите жени.

Той със сигурност е по-тежък, отколкото класическия. Подходящ е за вечерите, през зимата… великолепен е върху палтото, тъй като ти се иска да заровиш нос в него. И да – подлудява мъжете…

Дрехите ухаят няколко дни.

Предлага се само във флакон от 40 мл., елегантно поставен в шикозна кутия.

J’Adore Eau de Parfume

parfium-jadore-christian-dior

J’Adore Eau de Parfume от Dior е от групата цветно-плодови парфюми за жени. Той е създаден през 1999 година. Автор на парфюмната композиция е Калис Бекер (Calice Becker). Връхни нотки: магнолия, пъпеш, праскова, круша, бергамот и мандарина, средните нотки са мексикански тубероза, слива, виолетка, орхидея, фрезия, жасмин, момина сълза и роза от Непал, а базови нотки: мускус, ванилия, тексаски кедър и къпини.

Този парфюм е сладък, примамващ, обгръща и обхваща в мека прегръдка. Многостранен и траен… Има всичко: и жасмин, и момина сълза, и магнолия, и роза, и притежава смелата и божествено красива жена. Времето не го засяга, той е извън мимолетните увлечения и модните тенденции… Ароматът е само за студения сезон, не е подходящ за през лятото… Ванилов шлейф и топлина. J’Adore Eau de Parfume е траен, разкривайки жасмин, бергамот и момина сълза… Подходящ е да се носи с класически дрехи, лале пола и бяла блуза…