Аромати за нощта – темата остава малко встрани, но едва ли някой използва през нощта същия аромат като през деня. Никой не излиза вечер в същите дрехи като през деня и не посещава същите места. Ето някои парфюмни предложения за тези, които искат да получат от нощта приключения и емоции и желаят да узнаят какъв аромат ще им помогне в това.

Very Sexy на Victoria’s Secret

Ярък, плодов, секси, но не и провокативен парфюм за жените, които искат да се забавляват. Както винаги Victoria’s Secret знаят какво е необходимо на жените. Парфюмът може да се приеме за универсален, защото в него има и настроение, и сдържаност – с други думи, ще ви възприемат по начина, по който се държите. Подходящ е за жени, които не знаят какво ще им поднесе вечерта и смятат да реагират „според обстоятелствата”…

Idole d’Armani

По-страстен и повече вечерен. Според думите на Джорджо Армани, в този парфюм той се е опитал да съедини италиански и ориенталски мотиви – и то много добре. Получил се е страстен и темпераментен, при това възвишен и строг аромат. Това би била най-красивата жена в харема, но свободния вятър от Сицилия не позволява. На мъжете това много им харесва: приказна любов на източна одалиска и липса на ангажираност. Много добър аромат за тези, на които им предстои дълга нощ.

Oh!Lola на Marc Jacobs

Най-добрите парфюми за първа среща. Весели, закачливи и много, много женствени. Може би прекалено сладък в началото, но след това преминава в скъпа ванилия и аромат на божур. Те ще покажат колко сте всестранна и той със сигурност иска да се срещне с вас отново.

Be Delicious на DKNY

Вероятно такъв е бил аромата на ябълката, с която Ева е съблазнила наивния Адам. Парфюмът е малко остър, но отчетлив и много истински. Става ясно посланието „искам”. Когато го използвате, бъдете сигурни, че ще Го намерите, и ще Го накарате да доказва, че съвременните мъже не са загубили своята мъжественост и могат да направят същото с нас, каквото Адам е сторил на Ева.

Encens Mythique D’Orient на Guerlain

Encens Mythique D'Orient на Guerlain

Унисекс аромат, ориенталски, с пикантни аромати, сред които доминира тамяна. Този парфюм е подходящ в края на есента и зимата, когато се събирате с приятели някъде на топло място и пиете хубаво вино.

Tobacco Vanille на Tom Ford

Tobacco Vanille на Tom Ford

Този парфюм е труден да се опише. При първия си допир с него може би ще се отдръпнете, защото за много жени тютюна не е предпочитан. Но може аромата да ви се стори тайнствен и омагьосващ. В него има цветове тютюн, ванилия, сушени плодове, горещ шоколад, малко подправки от източен пазар. Така, може би, трябва да ухае героинята на Кийра Найтли в „Карибски пирати”. Ако се харесвате такава – вие ще бъдете неотразима.